MENU

Om Kliniken

Din Skønhedsklinik i det indre Herlev.

Mit navn er Marta Fechner-Wolak og jeg er indehaver af Glam Avenue ovenover apoteket på Herlev Torv, som jeg har drevet siden august sidste år.

Jeg er glad for at være erhvervsdrivende i Herlev og jeg holder især meget af den landsbyagtige stemning omkring Herlev Torv, som jeg fra mine vinduer har udsigt over.

 

Jeg har en dansk-godkendt professionsbachelor i kosmetologi fra Polen, som er mit oprindelsesland, og gennem min uddannelse har jeg specialiseret mig i lægekosmetiske behandlinger, der er langt mere effektive end almindelige ansigtsbehandlinger. 

I min klinik bruger jeg udelukkende medicinske, kosmetologiske produkter i mine behandlinger fra Mesoestetic, der henvender sig til dem, der gerne vil se resultater, men som ikke ønsker plastikkirurgiskeindgreb.

Jeg er også netop blevet godkendt laser terapeut af Sundhedsstyrelsen til at udføre permanent hårfjerning med laser og en anden af mine specialbehandlinger er fjernelse af uønskede tatoveringer, ligeledes med laser.

Derudover udfører jeg også helt almindelige behandlinger som hårfjerning med voks, mani- og pedicure og hvis en kunde har særlige ønsker til fx at afhjælpe et bestemt hudproblem, kan jeg også være behjælpelig udi at lave en personlig behandling til vedkommende.


Vi glæder os til at byde Dig velkommen i vores klinik
                                                          
Mvh Marta

 

 

 

Skønhedsklinikken er centralt beliggende i Herlev på Herlev Torv, nær Fitness SATS, 200 meter fra Herlev Bymidte, 850 meter fra Herlev Station – ovenpå Herlev Apotek med gode parkerings muligheder.
Kommer du i bil og vil parkere, så kan du med fordel bruge parkering med 3 timmer gratis eller helt gratis parkering i kæleren i Shoping Center.