MENU

Om Kliniken

Din Skønhedsklinik i det indre Herlev.

Jeg hedder Marta Fechner- Wolak og er indehaver af Skønhedsklinik Glam Avenue. Jeg har en profesionbalcheloruddannelse fra udlandet som indeholder fagt i lægekosmetiske behandlinger med introduktion til æstetisk medicin, dermatologi, farmakologi, introduktion til plastikkirurgi, samt anatomi, æstetik og hygiejne, skønhedskosmetologi, forebyggende kosmetologi og specialulstyr i kosmetologi.
Min uddannelse er godkent af Styrelsen for Forskning og Uddannelse i Denmark.

I klinikken bruger jeg medicinsk kosmetik og behandlinger fra Mesoestetic, som anbefales af verdens førende dermatologiske klinikker.
Disse kliniske behandlinger henvender sig til dig, som vil have en større og bedre effekt end en almindelig ansigtsbehandling, men som ikke ønsker plastikkirurgiske indgreb.


Jeg glæder mig til at byde Dig velkommen i min klinik
                                                          
Mvh Marta

 

 

 

Skønhedsklinikken er centralt beliggende i Herlev på Herlev Torv, nær Fitness DK, 200 meter fra Herlev Bymidte, 850 meter fra Herlev Station – ovenpå Herlev Apotek med gode parkerings muligheder.
Kommer du i bil og vil parkere, så kan du med fordel bruge parkering med 3 timmer gratis eller helt gratis parkering i kæleren i Shoping Center.