MENU

Om Kliniken

Din Skønhedsklinik i det indre Herlev.

Mit navn er Marta Fechner-Wolak og jeg er indehaver af Glam Avenue ovenover apoteket på Herlev Torv, som jeg har drevet siden August 2018.

Jeg er glad for at være erhvervsdrivende i Herlev og jeg holder især meget af den landsbyagtige stemning omkring Herlev Torv, som jeg fra mine vinduer har udsigt over.

 

Jeg har en dansk-godkendt professionsbachelor i kosmetologii fra Polen, som er mit oprindelsesland, og gennem min uddannelse har jeg specialiseret mig i lægekosmetiske behandlinger, der er langt mere effektive end almindelige ansigtsbehandlinger.

Jeg er også netop blevet godkendt af Sundhedsstyrelsen for Patientsikkrehed til at udføre permanent hårfjerning med
laser.

 

I vores klinik bruger vi udelukkende medicinske produkter fra Mesoestetic, der henvender sig til dem, der gerne vil se resultater, men som ikke ønsker plastikkirurgiskeindgreb.

 

Derudover udfører vi også helt almindelige behandlinger som hårfjerning med voks, mani- og pedicure og hvis en kunde har særlige ønsker til fx at afhjælpe et bestemt hudproblem, kan jeg også være behjælpelig udi at lave en personlig behandling til vedkommende.


Vi glæder os til at byde Dig velkommen i vores klinik
                                                          
Mvh Marta

 

 

 

Skønhedsklinikken er centralt beliggende i Herlev på Herlev Torv, nær Fitness SATS, 200 meter fra Herlev Bymidte, 850 meter fra Herlev Station – ovenpå Herlev Apotek med gode parkerings muligheder.
Kommer du i bil og vil parkere, så kan du med fordel bruge parkering med 3 timmer gratis eller du kan parkere gratis de første 3 timmer i kæleren i Herlev Bymidte Butikscenter.