MENU

Hollywood Carbon Peeling

Hollywood Carbon Peeling er en laserbehandling, som ved hjælp af en medicinsk kulstofblanding dybderenser huden. Da behandlingen trænger dybt ned i huden, er det meget vigtigt, at huden er helt ren inden påbegyndelsen.

Kulstofblandingen er et 100% naturprodukt og består af nogle meget små carbonpartikler, som kan trænge ind i selv de sværest tilgængelige steder. Behandlingen starter med afrensning af huden, hvorefter carboncremen påføres. Cremen, som blandt andet består mudder fra vulkansten, trænger dybt ned i huden og absorberer snavs og fedt helt inde i porerne. Allerede efter første behandling vil huden føles mere glat og se mere frisk og ensartet ud.

Laserstrålen aktiverer carboncremen, og derfor forsvinder kulstofblandingen løbende under behandlingen. Behandlingen vil forbedre hudens struktur og sundhed og vil desuden fjerne hudens oliererede lag, formindske porerne, forbedre akne og urenheder, blødgøre huden og udjævne fine rynker.

 

Carbon Hollywood Peeling

 

Fordele ved carbon peeling

  • EFFEKTIV MOD RYNKER

  • EFFEKTIV MOD AKNE

  • MINIMERER HUDORME

  • NEDSÆTTER HUDENS OLIEPRODUKTION

  • INGEN KEMISKE STOFFER

  • SMERTEFRI BEHANDLNING

  • INGEN RØDME

  • SIKKER OG EGNET TIL ENHVER HUDTYPE

 

Behandlingstiden for en carbon peeling

For at opnå den maksimale peelingeffekt anbefaler vi ca. 3-6 behandlinger. Vi anbefaler desuden at få behandlinger med interval på 2-4 uger. Dog kan der ses et resultat allerede efter den første behandling.

Behandlingen er ganske smertefri.

Ud over den foryngende effekt, har carbon peeling en terapeutisk virkning, så det anbefales ofte i forbindelse med hudproblemer som akne, bumser etc. Denne form for foryngende og helbredende behandling er perfekt til folk i alle aldre og ved en bred vifte af hudproblemer.

 

Behandlingen består af en grundig rensning af ansigtet. Hvor efter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Man slutter af med en dagcreme efter hudtype.

  

Det kan være en god idé af få lavet en behandling, hvis du har brug for et pift til din hud, måske i forbindelse med en fest, hvor du skal se godt ud.

Folk i Hollywood får denne behandling lige før de skal på den røde løber, idet at behandlingen efterlader huden mere glat og frisk at se på med det samme. Du vil ikke være generet af en rød og irriteret hud efter.


 

Pris

TILBUD 499,-